Jäykkyyttä yläselässä ? Siihen auttaa hieronta.

hieronta tampere, hieronta, hieroja

Hieronta saatavissa koulutettu hieroja  Mervi Mäntyseltä, Tampere.

Paikkana  Kaupinkadun ja Sammonkadun kulma Kalevassa.

Alla olevasta KORONATIEDOTTEEN linkistä näet, miten suojaan asiakkaan ja oman toimintani.

Ihmisen keho(kin) vaatii huoltoa toimiakseen

Ihmisen kroppa tarvitsee huoltoa toimiakseen ja omaehtoisen lihashuollon lisäksi lihasten manipulaatio eli hieronta huoltaa sitä sinun työntekemisen työkalua eli kehoasi. Hieronta paikka löytyy Sammonkatu 13, Tampere

Kehon huoltamisen lisäksi hieronta huoltaa mieltäsi vapauttamalla hyvän olon hormoneja eli endorfiineja elimistöösi. 

Mitä hieronta saa aikaiseksi kehossasi?

Imuneste- ja verenkierto

Hierojan kädet saavat aikaan iholla kosketuksen kautta verenkierron vilkastumista. Mekaaninen ihon kevyt puristelu aiheuttaa solujen vaikuttavien aineiden vapautumista.

Hierontatekniikka sivelyineen tehdäänkin aina laskimoverenkierron ehdoilla. Laskimoiden sisällä olevaa verta hieroja hieronnallaan vauhdittaa kohti sydäntä. Hieronta sen eri muodoissa vilkastuttaa verenkiertoa ja helpottaa sydämen toimintaa.

Hieronta nopeuttaa suuresti imunesteen kulkua. Jos hierottava raaja nostetaan kohoasentoon, imunesteen kulku nopeutuu.

Lihasten rentoutuminen

Hieronta saa aikaan lihaksen rentoutumisen, mikä toisaalta parantaa lihaksen aineenvaihduntaa. Tämä on tärkeä seikka hoidettaessa työperäisiä sairauksia. Lihaksen lepojännitys aiheutuu lihaksen eräitten motoristen yksiköiden toiminnasta lihaksen näennäisen levonaikana. Hieronta vaikuttaa siis sellaisiin lihaksiin, jotka syystä tai toisesta ovat jääneet ”päälle”. Hieronnalla on siis tässä tapauksessa lihaksen verenkiertoa parantava vaikutus ja sitä kautta hieronta myös poistaa kipua.


Yleensä hieronnassa lihas rentoutuu ja tulee elastisemmaksi. Kun lihas alkaa joustaa, niin veren ja nesteiden kierto lihaksessa vilkastuu. Joillakin rento lihas tuntuu pehmeältä, toisilla tiukemmalta. Lihaksen tuntumaan vaikuttaa se, kuinka paljon ja millä tavoin lihasta on käytetty. 

Nivelten liikkuvuus

Hieronta vaikuttaa välillisesti myös niveliin, kun niitä ympäröiviä lihaksia, jänteitä ja kalvorakenteita käsitellään. Hieronta saattaa siis auttaa myös niveloireisiin ja nivelten liikkuvuuteen.

Mielen hyvinvointi

Hieronta saa aikaiseksi endorfiinien eli hyvänolon hormonien vapautumista kehossa, jolloin myös stressitasot laskevat hieronnan vaikutuksesta.


5- 10 kerran hieronta sarja on tehokas tampere

Me ihmiset olemme yleensä kovin kärsimättömiä ja haluamme nopeita tuloksia myös hierojan vastaanotolla. Jos kivut ja jumiutuneet lihakset on hankittu monen vuoden aikana tekemällä töitä huonossa asennossa tai käyttämällä kehoa yksipuolisesti, myös niiden hoitaminen vie aikaa.


Keholla on taipumus hakeutua takaisin tuttuun olotilaan. Jos lihakset ovat tottuneet olemaan kireitä, ne vetäytyvät hieronnan jälkeen takaisin lyhentyneeseen tilaan. Esimerkiksi istumatyöntekijän pitkään vaivanneet niska ja hartia vaivat vaativat 5-10 hieronnan sarjan, jotta hieronnalla saadaan tuloksia aikaiseksi. Tämän lisäksi istumatyöntekijän tulee mm. korjata työasentoaan, tehdä ahkerasti taukoliikuntaa ja löytää jokin kehoa avaava sekä huoltava liikuntaharrastus.


Vapauta itsesi lihasten jäykkyydestä ja varaa aika hierontaan nyt!

Tee sijoitus itseesi ja varaa hieronta yläselän erikoisosaajalta hyvien liikenneyhteyksien päästä Kalevasta Sammonkatu 13, Tampere.

Sammonkatua kulkevalla ratikalla (linja nro 3) pääset kätevästi liikkeelleni. Pysäkki on aivan Sammonkatu 13 kohdalla. 

Autollesi löytyy parkkikiekolla olevia parkki paikkoja Liisanpuistolta ja Väinämöisenkadulta, josta on 50- 300 m toimipaikkaani. Parkkikiekollisia parkkipaikkoja löytyy myös Sammonkadulta, mutta ne ovat usein varattuja.

Hieronta sarjakortilla edullisemmin

Hoidata kehosi kuntoon 

Mitä asiakkaani sanovat:

"Hyvät napakat otteet, mukava ja ammattitaitoinen hieroja"

"Hyvät napakat otteet ja voimaa löytyy sitä tarvittaessa. Hienoa, että haluat monipuolistaa palveluasi lisäkoulutuksilla. Kaikki alueet tuli käytyä riittävästi läpi silloisen ajan puitteissa, hyvä fiilis jäi, sain rahoilleni vastinetta. 

Suosittelen Merviä, mukava ja ammattitaitoinen hieroja."

Miia, 42 v.

"Mervi on hierojana napakkaotteinen, tarkka, lämmin ja empaattinen"

Olen tarvinnut hierontaa niska ja hartiaseudun vaivoihin ja käsien puutumiseen. Myös selkälihakseni ovat kireät ja polvivammani ovat aiheuttaneet lihaskireyttä sekä turvotusta.
Olen saanut apua ja helpotusta vaivoihini. 


Käyntikokemus on ollut kaikinpuolin miellyttävä. Hoitotila on rauhoittava, mukavasti sisustettu ja kiva värimaailma. Tilat ovat miellyttävän oloiset ja intimiteettisuoja säilyy. Voi riisua ja pukeutua rauhassa. Hoitohuoneelle on helppo tulla.


Mervi on hierojana napakka otteinen, tarkka, lämmin, empaattinen ja herttaisen oloinen ihminen. Kyselee onko hierontaote sopiva ja onko kaikki hyvin. Kykenee muuttamaan hierontaotettaan asiakkaalle sopivaksi pyydettäessä. Mervi juttelee hieronnan aikana, mutta myös antaa hierottavan nauttia hieronnasta hiljaa, jos asiakas esittää tämmöisen toiveen. Mervi osaa ja kykenee avustamaan liikuntarajoitteista asiakasta.

Useita hierontakokemuksia omaavana, koen Mervin asettuvan hierojista kärkipäähän. Itse pidän napakoista otteista ja paikkakunnan vaihdoksen myötä on taas mennyt aikaa löytää jälleen sellainen itselle sopiva hieroja. Onneksi löysin hieroja Mervin."

Eija, 56 v.  

"Rempseä ja sopivan reipas ote"

Hierontaantulon syy: Vasemman puolen niska-hartia kipujen takia. Sain avun ja uusia näkemyksiä.

Käyntikokemus: Erittäin asiantunteva, oppimishalu on selkeä. Rempseä ja sopivan reipas ote.

Otat yksilön hienosti vastaan yksilönä! Olet valmis kehittymään ja testaamaan uusia juttuja asiakkaan tuntemukset ja mielipiteet huomioiden. 

Suosittelen palvelua muille.

Elina, 24 v  

hinnasto

Hieronta 1/2 tuntia

32.00

Esim. niska ja hartia

Hieronta tunti

47.00

Esim. koko selkä tai jalat

Hieronta 1  1/2 tuntia

65.00

Esim kehon takaketju kantapäästä kallon pohjaan

MERVI MÄNTYNEN  //  Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

Olen valmistunut Tampereen Carl Wilhelm Akatemiasta vuonna 2019.

Hieronta otteeni mukautan asiakkaani tarpeiden mukaisesti asiakasta kuunnellen. Napakkuutta lisätään tai vähennetään tarpeen mukaan.

Olen iloinen ja puhelias, mutta hieronnan aikana keskustelu halukkuus tai haluttomuus lähtee asiakkaan tarpeista.

Hierojan ammatti tuli haaveeksi edellisen työni aikana, jossa kirjanpitäjänä istumatyötä tehdessäni aloin pohtimaan onko tämä sittenkään minulle oikea ammatti. Minulle on tuttua huonoista työasennoista johtuvat lihaskivut ja nyt hierojana minulla on mahdollisuus auttaa juuri Sinua vastaavanlaisissa ongelmissa.

Vapaa-aikani vietän mieluusti luonnossa liikkuen koirieni kanssa. Siellä mieli rauhoittuu ja fyysinen kunto pysyy hyvänä. 

Mervi Mäntynen

Nyt on aika huoltaa omaa kehoasi ja mieltäsi. Hieronta on panostus omaan hyvinvointiisi.

Tee se NYT.

Älä anna koronaviruksen tarttumisen pelon estää Sinua pitämästä huolta itsestäsi. Panosta itseesi ja pidä itsesi kunnossa. Minä puolestani pidän huolta siitä, että Sinun on turvallista käydä hieronnassa. Koronatiedotteessa lisää infoa.

Hieronta sarjakortilla edullisemmin

Hoidata kehosi kuntoon

Tee sijoitus itseesi ja varaa hieronta yläselän erikoisosaajalta hyvien liikenneyhteyksien päästä Kalevasta Sammonkatu 13, Tampere.

Usein esitetyt kysymykset ?

Mitä hierontaan päälle?

Mitä hieronnan jälkeen?

Miksi hieronnan jälkeen pyörryttää ja on väsynyt olo?

Kuinka usein voi/ pitää tulla hierontaan?

Miksi hieronnan jälkeen pitää juoda vettä?

Milloin hieronta ei sovi?